Logo Institut za razvoj igrac

Demo

 

Foto 1: Rawpixel
 
POROČILO IZVEDBE: 
Št. udeležencev: 27
Program je za izvedbo prejel naslednje ocene od možnih 9 točk:
Vsebina in metode dela: 7,90
Uporabnost programa: 7,70
Organizacija in izvedba programa: 8,33

 

Inštitut za razvoj igrač je v šolskem letu 2022/23 izvedel Program profesionalnega usposabljanja "Razvoj igrač", ki je bil namenjen nadaljnjemu izobraževanju in usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju. 

Izbrani smo bili na Javnem razpisu za izbor in sofinanciranje programov profesionalnega usposabljanja za šolsko leto 2022/23, ki ga je objavilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, v Uradnem listu RS, št. 20/22, dne 18.2.2022. Program je bil objavljen v Katalogu programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja

Podatki o programu:

Tematski sklop: predšolska vzgoja.

Št. ur: 24.

Št. točk: 1,5.

Cena za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju: 107,29 EUR.

Cena za ostale prijavitelje: 170,00 EUR.

Lokacija: On-line.

Št. udeležencev: Ni omejitve.

Rok prijave: 10. 11. 2022. 

Plačilo: Račun izda Inštitut za razvoj igrač po sami izvedbi programa.

Prijavitelji: Strokovni delavci v vzgoji in izobraževanju; vsi, ki jih naš program zanima (v sistem se prijavi samo fizična oseba, račun se lahko izda na pravno osebo). 

Prijava: Preko KATIS: https://paka3.mss.edus.si/Katis/Prijava.aspx. Za vstop v spletni progam Katis potrebujete svojo davčno številko in geslo. Geslo zaposlenim na področju VIZ iz Katisa generira odgovorna oseba VIZ zavoda. V primeru, da niste zaposleni na področju VIZ in bi se programa želeli udeležiti preko Katisa, za dodelitev gesla za dostop zaprosite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Podatki v sistemu so trajni in se ne brišejo. Po vstopu v sistem se prijavite na naš program "Razvoj igrač". V primeru težav pri prijavi prosim pošljite e-mail na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za vprašanja v zvezi s programom smo dosegljivi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na mobitel: 041-804-496 (Klavdija Höfler). 

Termin izvedbe: Tukaj. 

Cilj predavanj in strokovnjaki: Tukaj. 

 

Foto 2: Rawpixel

 

 

 

 

Slovenske igrače