Logo Institut za razvoj igrac

Demo
Na področju igrač smo prisotni od leta 1992, kjer smo začeli z oblikovanjem prodajne ponudbe dobrih igrač. V okviru podjetja RISTANC SAŠEK k.d. vodimo lastno trgovino na Gallusovem nabrežju 11 v Ljubljani od leta 2002, od leta 2020 pa še spletno trgovino.  

V naši trgovini boste našli program lesenih, veselih, naravnih, zabavnih igrač, lutk in igric najboljših proizvajalcev iz Slovenije, Evropske unije in drugod. Sledimo našim osnovnim vodilom, ki izvirajo iz spoštovanja in odgovorne naklonjenosti do otrok. Naša osnovna pravila pri izbiri igrač so preprosta: igrača mora biti varna, uporabna in lepa. 

Vir fotografij: Lucija Sašek


Ristanc Sašek, trgovina in svetovanje, k.d.
Gornji trg 31
1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01 425 24 36
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
W: http://www.ristanc.si/


ZAHVALA
Inštitut za razvoj igrač se zelo zahvaljuje go. Luciji Sašek za darovanje 200 katalogov igrač od različnih blagovnih znamk iz preteklih let in za vse koristne nasvete, ki smo jih prejeli glede prodaje in kontaktov. Namenjeni so vsem proizvajalcem in drugim, ki jih zanima področje igrač. Za vpogled v kataloge prosim kontaktirajte Inštitut za razvoj igrač: 041-804-496 ali e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

 

 

Slovenske igrače