Logo Institut za razvoj igrac

Demo

CHA

V Čajni hiši na Starem trgu 3 v Ljubljani se že od leta 1991 trudimo kulturo čaja približati vsem Slovencem. Začeli smo s skromno trgovinico v atriju zgradbe in se po treh letih preselili na ulico, kjer se pod eno streho nahajata čajnica in specializirana prodajalna, kjer lahko izbirate med več kot 130 vrstami čajev z vsega sveta. Tu najdete zelene, črne in bele, zeliščne, sadne, wellness in ajurvedske čaje, prav tako tudi mate, matcha, oolong in pu erh ter rooibos čaje, ki bodo razvajali vaše brbončice, vas napolnili z energijo ali pa vas sprostili. Veliko čajnih mešanic je pripravljenih posebej za CHA, trudimo se, da vedno najdemo kvaliteten čaj, tudi za bolj izkušene in zahtevne čajepivce. Prodajalna je odlično založena tudi s  priborom za pripravo in shranjevanje različnih čajev. 

Čajnica je postala prijetno pribežališče za čaj v dvoje ali prijeten klepet s prijatelji. Zjutraj iz kuhinje zadiši po sveže pečenih rogljičkih, v času kosila so na voljo slastni sendviči in solate, popoldne in zvečer se prileže sladek priboljšek v obliki torte ali doma pečene gibanice. 

O celotni ponudbi Čajne hiše CHA si preberite na www.cha.si ali pa se odpravite na sprehod v staro mestno jedro naše prestolnice in se o ponudbi pozanimajte pri prijaznih prodajalkah, ki vam bodo vsak čaj prijazno pokazale, vam opisale njihove učinke in vam povedale, s kakšno pripravo bodo njihove arome najbolj razbremenile vaše čute.

 

Slovenske igrače