Logo Institut za razvoj igrac

Demo

EKIPA

mag. Klavdija Höfler

Direktorica

Sem magistrica znanosti iz področja managementa, študentka doktorskega študija na Fakulteti za management v Kopru (Dejavniki ponovne uporabe igrač v vzgojno-izobraževalnih zavodih), mentorica za razvoj igrač, lastnica blagovne znamke kukuLila z razvojem lastnih igrač, ustanoviteljica in direktorica Inštituta za ravoj igrač in mama dveh otrok. Ob razvijanju lastne igrače sem naletela na veliko izzivov iz katerih se je porodila ideja o ustanoviti Inštituta za razvoj igrač. Idejo sem uspela uresničiti v sodelovanju s slovenskimi proizvajalci igrač, izvajalci storitev, predano ekipo in ob podpori Podjetniškega inkubatorja Kočevje. Imamo še veliko zastavljenih ciljev, ki jih še želimo doseči. Vesela sem, da lahko s svojim delom prispevam k izboljšanju delovanja na področju igrač.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

M: 041-804-496

  

Katja Pečar, mag.

Vodja odnosov z javnostmi

Sem magistrica tržnega komuniciranja. Po večletnem nabiranju izkušenj na področju vodenja projektov v dveh slovenskih oglaševalskih agencijah, sem se napotila v Belgijo, kjer danes s partnerjem živiva že 4. leto. V okviru Inštituta za razvoj igrač skrbim za pripravo sporočil za medije in sodelujem na različnih tekočih projektih. Raziskovanje novih možnosti na področju slovenskih otroških igrač mi je namreč v veliko veselje in zadovoljstvo.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Maja Krapež

Vodja administracije

Sem magistrica sociologije. Uspešno sem zaključila izobraževanje za Upravljalca družbenih omrežij (social media manager), kjer sem kot zaključno nalogo predstavila Inštitut za razvoj igrač in strategijo upravljanja družbenih omrežij. Že od nekdaj me je zanimala administracija, zato sem vesela, da lahko vodim administrativna dela pri Inštitutu za razvoj igrač in tako širim svoja znanja. Vsaka naloga je drugačna, zato mi tudi vsaka predstavlja izziv, ki ga z veseljem sprejmem.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

Eva Latinović, mag. 

Vodja Programa za zmanjševanje onesnaževanja

Sem magistrica Sociologije kulture. Med študijem na Filozofski fakulteti v Ljubljani sem pridobila predvsem kritičen pogled na družbo in družbene procese. Aktivno se udeležujem projektov, ki vključujejo delo z otroki, saj mi delo z njimi predstavlja izziv in me spodbuja k razvoju novih idej. V okviru inštituta za razvoj igrač sem prostovoljka. Sodelujem pri pripravi in izvedbi programov in pisanju SEO-člankov.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Mag. Alja Livio Torkhani, prof. biologije in kemije

Svetovalka za kemikalije 

Sem magistrica bioloških in biotehniških znanosti ter profesorica biologije in kemije. Po univerzitetni diplomi iz biologije in kemije sem poučevala oba predmeta. Že kmalu po začetku poklicne poti pa sem si želela poglobiti svoje znanje ekotoksikologije, s katero sem se spoznala že pri pisanju diplomske naloge. Zato sem ob delu pridobila naziv magister bioloških in biotehniških znanosti. Leta 2011 sem opravila izpit iz predpisov, ki urejajo promet s kemikalijami ter skladiščenje in proizvodnjo le-teh. Ker je zakonodajna plat ekotoksikologije v povezavi z znanjem tujih jezikov (predvsem nemškega in angleškega) postala moja nova strast, sem sodelovala z različnimi inštituti in podjetji kot svetovalka za kemikalije.

Moje delo je, da vas bom čim bolj podrobno, obširno in kolikor se bo dalo pogosto, obveščala o zakonodaji povezani s kemikalijami v otroških igračah in tudi drugih otroških izdelkov. Ne samo na nacionalni ravni, ampak tudi na ravni EU in globalno.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Nera Božin | PhD student and Associate Lecturer
School of Psychology

University of Kent United Kingdom

Raziskovanje in izobraževanje

Pravkar končujem doktorat na področju razvojne psihologije na Kentski Univerzi v Združenem Kraljestvu. Raziskujem predvsem razvoj razumevanja risb in govora otrok od 3 do 5 let. Zelo bi si želela povezati ugotovitve iz znanosti in jih prenesti v prakso, zato se veselim sodelovanja z Inštitutom za razvoj igrač.   

.E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 


 

 

Slovenske igrače