Logo Institut za razvoj igrac

Demo

Drugi o nas

Pripravila: Katja Pečar, mag.

13. 4. 2020

 

"Inštitutu za razvoj igrač oz. natančneje direktorici sem zelo hvaležna za prijaznost, dostopnost in predvsem za vlivanje poguma pri odločitvi za razvoj lastne igrače. Hvala za trud in vse podane informacije, primere dokumentacije in vso nesebično pomoč. Mislim, da bi brez vaše pomoči obupala nad svojim izdelkom zaradi strahu pred obsežno dokumentacijo. Hvala vam."

Sara Jamnik, lastnica spletne trgovine www.vpricakovanju.si


"Klavdija Höfler mi je zelo pomagala pri prvih korakih z vsemi dokumenti za izpolnitev ustreznih kriterijev za pridobitev CE. Vedno me je obveščala o aktualnih dogodkih, izobraževanjih, možnih financiranjih in predstavitvah v tujini in Sloveniji v zvezi s slovenskimi igračami. Skratka brez nje bi že davno nehala verjeti, da bom nekoč celo uspela pripeljati moj izdelek med ljudi (otroke).

 
Dodaten opis: Naj se predstavim, sem Samozaposlena v kulturi- Igralka in animatorka lutk in vodim svoje majhno lutkovno gledališče. Zasnovala sem didaktičnen pripomoček inovativno tehniko "Slikanje z volno "Izdelek se imenuje Nit na Nit. Moja dejavnost je zaščitena blagovna znamka Lalanit-www.lalanit.com. Pozdrav."

Iuna Ornik, izumiteljica didaktičnega pripomočka "Slikanje z volno", lastnica blagovne znamke Lalanit-www.lalanit.com


"Ko imaš idejo za razvoj didaktične igre, igrače.... in ne veš, kako bi začel, je Inštitut za razvoj igrač vsekakor "okno v svet"! Takoj so mi priskočili na pomoč s pomembnimi informacijami, hkrati pa s svojimi novičkami skrbijo, da sledim vsem novostim, opozorilom, nasvetom...Hvala vam!"

Petra Kavšek Vrhovec, mag. prof. logoped-surdopedagog (Logopetka)


"Kot majhno podjetje, ki je trenutno v fazi razvoja igrač, se srečujemo z mnogimi ovirami na poti do umestitve na tržišče. Na inštitutu nam z dragocenimi izkušnjami redno svetujejo pri pripravi potrebne dokumentacije, nam predstavljajo možnosti predstavitve naših izdelkov in nas obveščajo o aktualnih razpisih. Posebej bi izpostavila in pohvalila njihovo odzivnost, prijaznost in trud, ki ga vložijo v vsak odgovor."

Polona Rajh, Geron XYZ


"Pri nas smo v postopku razvoja izdelka, ki bo namenjen mladostnikom. Pri tem potrebujemo pomoč strokovnjakov, ki smo jo našli v Inštitutu za razvoj igrač. Pridobivanje številnih dokumentov, ki jih je potrebno predložiti za pridobitev ustreznih certifikatov je težko. Inštitut nam je tukaj s pomočjo njihovega strokovnega znanja močno pomagal ter nam prihranil veliko dragocenega časa. Vsem, ki razvijajo izdelke za mladostnike priporočam, da se na nasvet obrnete na inštitut, saj zajemajo izredno širok spekter znanj, hkrati pa jih krasi profesionalni odnos do partnerjev."
 
Zavod Kersnikova, Klemen Kristan, direktor, W: www.kersnikova.org 

 

 

 

 

 

 

Slovenske igrače