Logo Institut za razvoj igrac

Demo

Podarimo igrače 2018

Veseli december je že skoraj tu, z njim pa tudi čas druženja, praznovanja in obdarovanja. Slednjega se gotovo srčno veselijo naši najmlajši, a žal daril v prazničnem času niso deležni vsi. 

Naš inštitut vas zato skupaj z organizacijo Anina zvezdica od 9. 11. do 14. 12. 2018 toplo vabi k darovanju. Igračke naj bodo nove ali dobro ohranjene in očiščene. Veseli bomo tudi iger in knjig, pa tudi darilna vrečka zanje je dobrodošla.

Zbirno mesto za vse igrače je skladišče podjetja Potokar d.o.o., Cesta na Brdo 85, Ljubljana. Vljudno vas prosimo, da svoje prispevke prinesete med tednom, torej od ponedeljka do petka, od 8.00 do 18.30. Za več informacij v zvezi s projektom pa smo vam z veseljem na voljo po telefonu: 041-804-496 ali mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Naj igrače, ki jih sami več ne potrebujemo, najdejo nov dom v objemu najšibkejših. S skupnimi močmi poskrbimo, da bo ta veseli december res vesel za vse otroke.

Po 14. 12. 2018 bomo igrače dostavili k organizaciji Anina zvezdica, ki bo igrače razdelila družinam z otroci po sistemu, ki ga že izvajajo.  

Našo akcijo lahko spremljate na naši spletni straniFacebook-uInstagram-uLinkedIn-u.

Rezultati akcije so navedeni v našem POROČILU na tej strani

 

 Naši oglasi

 

 

 

Slovenske igrače