Logo Institut za razvoj igrac

Demo

O inštitutu za razvoj igrač

Predstavitev: tukaj

 

Postati želimo vodilno središče znanja na področju razvoja igrač v Sloveniji, ki deluje v tesni povezanosti s svojimi partnerji iz področja prodaje in nabave igrač, z oblikovalci ter s sorodnimi inštitucijami znanja doma in v tujini.

Razvojna vizija je povezovanje slovenskih proizvajalcev igrač v mreži odličnosti, ki bo vodilna v Sloveniji na področju proizvodnje igrač. Zainteresiranim organizacijam in posameznikom bo zavod ponujal ustrezno podporo pri vzpostavitvi stikov, sodelovanju in pripravi skupnih projektov in programov. Posredoval bo informacije iz področja igrač in omogočal izobraževanja za zainteresirano javnost. Zavod bo spodbujal gospodarsko sodelovanje s promocijo slovenskih igrač v Sloveniji in tujini in tako pripomogel k razvoju trga igrač v Sloveniji in tujini.

V prihodnosti želimo, poleg igrač, zajeti še druge izdelke za otroke in družine, prosti čas, učenje in zabavo. Izdelke si lahko ogledate na naši spletni strani.  

Storitve, ki jih inštitut nudi: tukaj.

Pri izvajanju storitev sodelujemo z različnimi partnerji. 

Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati, lahko svojo donacijo nakažete na naš transakcijski račun. Vsem spozorjem in donatorjem se iskreno zahvaljujemo. 


Osnovne informacije o Inštitutu za razvoj igrač

Pravni status: zavod, neprofitna organizacija (NVO)
Ustanovljeno: 29. december 2014

Inštitut za razvoj igrač
Poklukarjeva ulica 16
1000 Ljubljana, Slovenija

Inštitut za razvoj igrač
Poslovna enota Kočevje, Trata XIV 006 A
1330 Kočevje, Slovenija

Tel: +386 41 804 496

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

W: www.institut-igrac.si

 

Socialni mediji: FacebookInstagramLinkedIn

 

Članstvo:

- Trgovinska zbornica Slovenije (TZS)

- Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS)

- Slovenska mreža prostovoljskih organizacij

Nagrade: 

- Novembra 2016 smo kot zmagovalci natečaja prejeli nagrado »Najboljša podjetniška ideja v občini Kočevje za leto 2016 (Storitve po vavčarskem sistemu za uresničitev podjetniške ideje)« s strani Občine Kočevje. V okviru enoletnega sodelovanja s Podjetniškim inkubatorjem Kočevje smo letu 2017 izvedli določene aktivnosti.

 

Slovenske igrače