3+

Dškatla – Mini gledališče

Materiali: Različni materiali, Možne barve: 4 vsebinske različice.

Mini gledališče je izdelek, ki spodbuja k igranju družinskega gledališča. Družina skupaj pripravi malo gledališče iz priloženega material in celotne embalaže. Cel paket z vsemi sestavnimi deli se prelevi v prikupno družinsko gledališče. Priložena je slovenska ljudska pripovedka, ki jo starši berejo, otroci pa odigrajo igro iz pripravljenih lutk. Da se stik s pravim gledališčem še bolj popoln smo priložili gledališki list in vstopnice za igro pravega družinskega gledališča. Spodbujamo slovensko ljudsko dediščino in skupno zabavno druženje družine.

Na voljo so 4 posamezne različice Mini gledališč:

Gorski škrat na Jelovici - Škratek pomaga rudarju pri kopanju rude, na koncu dneva si izkupiček delita. Ker en kovanec ostane, si ga ne znata razdeliti in rudar ga pokloni škratku, ki mu za dobroto ves denar spremeni v zlatnike.

Vila svetuje zimsko setev - Vila pomaga kmetu z nasveti ob sejanju boba. Ker je poslušen in jo upošteva, ga poleti nagradi z bogato letino.

Škrat v Logarski dolini - Škrat nagaja pastirju in uganja norčije. Ko pastirju prekipi njegova nagajivost mu primaže zaušnico. Škrat ga želi zatožiti svojim prijateljem, a na koncu ostane brez pomoči, ker je nagajiv.

Dobra vila v dolini Soče – Izgubljeni pastirček pomaga ribici, ki je nasedla na bregu Soče. Ko riba zaplava se spremeni v vilo. Hvaležna za pomoč, nagradi pastirja in mu pokaže pot domov.

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev, ker vsebuje drobne dele, ki jih je možno pogoltniti!

Ostale informacije

Embalaža je del izdelka in se jo uporabi. 

Dosežki: 

  • Izbrani v programe: BTC Campus, Podjetno v svet podjetništva, Yes Start, Ferfl
  • Zmagovalci programa Ferfl – podjetništvo z družbenim učinkom (december 2014)
  • Izbrani med MOS-ove Podjetne talente 2015
  • Prejemniki Sejemskega priznanja Mestne občine Celje 2015
  • Izbrani v Reinovator Akademijo 2015

Mere (DxŠxV)

23,5x16x4,5

Teža z embalažo

100 g

Proizvajalec

  • Dškatla, Mateja Dobovšek s.p.

    • +386 31 523 315
    • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.