EKIPA

mag. Klavdija Höfler

Direktorica

Sem magistrica znanosti iz področja managementa, lastnica blagovne znamke kukuLila in mama dveh otrok. Ob razvijanju lastne igrače sem naletela na veliko izzivov iz katerih se je porodila ideja o ustanoviti Inštituta za razvoj igrač. Idejo sem uspela uresničiti v sodelovanju s slovenskimi proizvajalci igrač, izvajalci storitev, predano ekipo in ob podpori Podjetniškega inkubatorja Kočevje. Imamo še veliko zastavljenih ciljev, ki jih še želimo doseči. Vesela sem, da lahko s svojim delom prispevam k izboljšanju delovanja na področju igrač.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

M: 041-804-406

 

Katja Pečar, mag.

Vodja odnosov z javnostmi

Sem magistrica tržnega komuniciranja. Po večletnem nabiranju izkušenj na področju vodenja projektov v dveh slovenskih oglaševalskih agencijah, sem se napotila v Belgijo, kjer danes s partnerjem živiva že 4. leto. V okviru Inštituta za razvoj igrač skrbim za pripravo sporočil za medije in sodelujem na različnih tekočih projektih. Raziskovanje novih možnosti na področju slovenskih otroških igrač mi je namreč v veliko veselje in zadovoljstvo.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Maja Krapež

Vodja administracije

Sem študentka 2. letnika sociologije in počasi zaključujem s študijem. Čeprav študiram sociologijo, me je od nekdaj zanimala administracija, zato sem vesela, da lahko vodim administrativna dela pri Inštitutu za razvoj igrač in tako širim svoja znanja. Vsaka naloga je drugačna, zato mi tudi vsaka predstavlja izziv, ki ga z veseljem sprejmem.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

Eva Latinović, mag. 

Vodja Programa za zmanjševanje onesnaževanja

Sem magistrica Sociologije kulture. Med študijem na Filozofski fakulteti v Ljubljani sem pridobila predvsem kritičen pogled na družbo in družbene procese. Aktivno se udeležujem projektov, ki vključujejo delo z otroki, saj mi delo z njimi predstavlja izziv in me spodbuja k razvoju novih idej. V okviru inštituta za razvoj igrač sem prostovoljka. Sodelujem pri pripravi in izvedbi programov in pisanju SEO-člankov.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Suzana Jakovljevič

Prevod besedil in svetovanje pri izobraževanju

Sem univerzitetna diplomirana pedagoginja, poliglotka, prostovoljka in še kaj. Rada poučujem in se učim tujih jezikov, spoznavam nove kulture ter si tako širim obzorje. Za optimalen razvoj otroka je zelo pomembna tudi pravilna izbira igrače, zato sem se tudi odločila za sodelovanje z Inštitutom. V okviru Inštituta za razvoj igrač skrbim za prevode besedil in sodelujem pri svetovanju glede izobraževanj.

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.